2013-03-11 Övertagande

This news in English

Trepak-gruppen tar över alla Fillpaks produkträttigheter relaterade till fyllnings- och kapsyleringsmaskiner.

Övertagandet innebär att Trepak ökar bredden framförallt inom kapsyleringsområdet. Detta innebär att Trepaks program för kompletta fyllningslinjer blir mera kraftfullt.

Från och med 11:e mars 2013 äger Trepak alla rättigheter relaterade till de fyllnings- och kapsyleringsmaskiner som utvecklats och producerats av Fillpak. I och med denna försäljning avslutar Fillpak alla sina fyllnings- och kapsyleringsrelaterade aktiviteter.

Pågående leveranser kommer att avslutas av Fillpak. Alla nya förfrågningar relaterade till Fillpaks fyllnings- och kapsyleringsmaskiner kommer från och med dagens datum att hanteras av Trepak. Service och garanti på av Fillpak levererade maskiner hanteras även från och med nu av Trepak.

Det gläder mig att kunna informera om denna överenskommelse, som innebär att Fillpaks teknik lever vidare och att vi härmed även säkerställer framtida support och service” säger Philip Schwarz. VD för GSS (f.d. ägare till Fillpak Sweden AB).

Genom att vi förvärvar Fillpaks teknik kan vi bredda vårt produkterbjudande och därmed befästa vår ledande position i Norden inom kompletta fyllningslinjer. Vi ser fram emot att kunna serva både Fillpaks kunder och våra tidigare kunder” säger Jan Hansson VD för Trepak.

För ytterligare information kontakta, Kjell Green +46 (0)40 -18 07 08