Nyanställningar

Vi välkomnar två nya kollegor till vårt team på Trepak International AB.

Vi har resurs och kompetensförstärkt med ytterligare en mekanisk konstruktör.

Mikael Madsen har en 15-årig bakgrund från förpackningsindustrin med inriktning på kvalitetskontrollsystem. Under sina 15 år har han bland annat arbetat med montering, produktion, service, automation, programmering och konstruktion. De senaste fem åren har Madsen även varit drivande för utvecklingsprojekt.  Utbildningsmässigt har Madsen en utbildning med inriktning på elinstallation och en vidareutbildning som produktutvecklare inom mekanik.

För vår försäljningsavdelning har vi kompetensförstärkt med en reservdelsadministratör.

Fredrik Andersson har en fem-årig bakgrund från förpackningsindustrin med inriktning på kvalitetskontrollsystem. Under dessa fem år har han bland annat arbetat med montering, produktion, service/support, reservdelshantering och export. Utbildningsmässigt har Fredrik en utbildning inom teknik och en vidareutbildning som produktutvecklare inom mekanik.

Vi på Trepak International ser positivt på framtiden och hälsar nya samt gamla kunder mycket välkomna med nya utmaningar.

Peter Nilsson
Development Manager