Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för behandlingen av alla personuppgifter som samlas in dels på webbplatsen och dels vid upphandling och leverans av produkter och tjänster.

Integritetspolicyn gäller för samtliga webbsidor på trepak.se. Trepak International AB är ansvarig för behandlingen av samtliga personuppgifter.

  • De personuppgifter som är föremål för behandling är:
    Företagsnamn och kontaktpersonuppgifter, företags/fakturaadresser, telefonnummer och e-postadress, information om användningen av webbplatsen; vilka undersidor som besökts, browserinställningar och IP-adress. Trepak International AB samlar regelmässigt inte in några uppgifter om personnummer, betalningsmedel etc.

 

  • Trepak International AB samlar in information genom formulär på våra webbsidor. Det är helt frivilligt att uppge den information som efterfrågas.
    Information efterfrågas exempelvis genom kontaktformulär eller när man laddar ner ett dokument, t ex produktblad från våra webbsidor, eller vid en anmälan att motta våra nyhetsbrev per e-post eller prenumeration av nyhetsbreven.
    Anledningen till att informationen inhämtas är i huvudsak för att kunna sända relevant information eller för att vi skall kunna ta kontakt och erbjuda våra produkter och tjänster.
    Vi upprättar särskilda profiler baserade på bakgrunden av den information som inhämtats för att på detta sätt kunna erbjuda de mest relevanta produkterna och kunna ge en god kundservice. Profilerna ifråga baseras på den information som vi på detta sätt har erhållit. Vi inhämtar ingen information från tredje part.

 

  • Den information som har inhämtats kommer att lagras i vårt kontaktregister och i vårt verktyg för utskick av nyhetsbrev.

 

  • All information som vi erhåller kan på berörd persons kontakt/begäran tas bort. Kontakt tas med vår försäljningsavdelning. Om inte någon kontakt tas kommer rensning av uppgifter att regelmässigt ske efter tre år.

 

  • Erhållna personuppgifter lämnas aldrig ut till tredje part. Trepak International AB kan dock använda underleverantörer för att kunna leverera hela eller delar av webbplatsen. Sådana underleverantörer kan å Trepak International AB:s vägnar behandla personuppgifterna.

 

  • Vår webbplats använder cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Den används för att anpassa webbplatsen efter Ditt önskemål, val och intressen. Genom att gå vidare på hemsidan godkänner Du att vi samlar in data om Dina besök. I denna integritetspolicy informerar vi om vilka data vi samlar in, varför vi gör detta och vad vi använder den till.

 

  • Som användare av Trepak International AB:s webbplats, trepak.se, har Du beträffande Dina personuppgifter rätt att kräva insyn i behandlingen av dessa. Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av Dina personuppgifter. När behandlingen av personuppgifterna är baserad på lämnat samtycke kan Du när som helst återkalla samtycket.

 

  • Om Du anser att Trepak International AB hanterat Dina personuppgifter på ett felaktigt sätt och i strid med Dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen, GDPR, har Du rätt att inge klagomål till IMY (Integritetsskyddsmyndigheten) som är tillsynsmyndighet. Kontaktuppgifterna finns på https://www.imy.se.