Smaklöken

Trepak har levererat en kapsyleringsmaskin, Pacing Capper™, till Smaklöken i Kil. Den ersatte en äldre maskin med två kapsyleringshuvuden.

När kunden besökte oss på Scanpack fångade vår Pacing Capper™ deras uppmärksamhet. De var väldigt imponerade av att en maskin med bara ett kapsyleringshuvud kunde arbeta så fort – till och med fortare än de kunde köra idag. Innan kunden lade en order, besöktes även en referensmaskin.

Smaklöken hade även ett problem med sin befintliga maskin. De självhäftande oblaten i kapsylerna – som försäkrar att innehållet hålls fräscht – kunde fastna vid hantering i maskinen. Med Pacing Capper™ har detta problem nu eliminerats och jämfört med tidigare maskin har även produktionskapaciteten ökat. Pacing Capper™ står i en livsmedelslinje och kapsylerar plast- och glasburkar fyllda med olika kryddor.

Utöver Pacing Capper™ har Trepak även levererat formatdelar för att köra ett flertal olika förpackningar och kapsyler, samt en bana för att optimera linjen. Leveransönskemålet, som var i kortaste laget, kunde Trepak uppfylla utan problem.

Tack vare tydlig kommunikation mellan oss och kunden gick installationen väldigt smidigt. Smaklöken är mycket nöjd med helheten som Trepak har levererat.