Drönarbild på Trepaks kontor taget en vacker höstdag

Trepak i korthet

Trepak International AB utvecklar, bygger, installerar och underhåller fyllningsmaskiner för flytande produkter och kapsyleringsmaskiner för alla typer av förpackningar. Företaget är baserat i Malmö. Våra lösningar är alltid anpassade efter varje kunds specifika behov. Montering, service och underhåll sker genom företagets egna tekniker. En stor uppdragsgivare är Tetra Pak. Många av deras förpackningsprodukter kapsyleras av maskiner som vi utvecklat och levererat.

Trepak grundades 1981 och har idag 40 års erfarenhet från branschen. Våra maskiner kännetecknas av högsta kvalitet. Vi har fortfarande maskiner som är i drift från början av 1980-talet.

En av framgångsnycklar för Trepak har varit att vi alltid levererar maskinerna enligt avtalad tid. Detta är något som vi är stolta över och arbetar oerhört hårt för att vidhålla.
En annan framgångsnyckel är att kapaciteten som vi lovat alltid uppfyllts. Vi har många fall där våra kunder berättar att de till och med kan producera ännu mer.

Trepak har under en längre period haft tydliga miljömål. Vilket har resulterat i att vi idag sorterar i 20 olika kärl samt att vi har sänkt vårt brännbara avfall med 90%.

 

Trepaks Vision

Trepak skall leverera driftsäkra maskinlösningar för generationer framåt.

Trepak skall vara ett ledande varumärke och utvald leverantör för kompletta fyllningslinjer i Skandinavien.

Trepak skall vara en attraktiv arbetsplats för att tilltala kompetenta och dedikerade medarbetare.